În premieră un polițist de frontieră a obținut titlul de IRONMAN (FOTO)

 În premieră un polițist de frontieră a obținut titlul de IRONMAN (FOTO)

Șeful-adjunct al Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău Alexei Dorin a participat la competiția internațională IRONMAN 2018 și a reușit să se înscrie în lista ”oamenilor de fier”.

Voința de a merge pînă la capăt și rezistența de care a dat dovadă pe parcursul competiției l-au ajutat să atingă performanțe și rezultate frumoase. De altfel, polițistul de frontieră este al VII-a cetățean al Republicii Moldova care s-a învrednicit cu acest titlu. 

IRONMAN este cea mai completă și mai dificilă probă de triatlon, rezervată deopotrivă bărbaților și femeilor, profesioniști și amatori de diferite vîrste din întreaga lume, care implică 3,8 km înot, 180 km bicicletă și 42 km alergare. Competiția s-a desfășurat în data de 7 octombrie curent, în orașul spaniol Calella, regiunea Barcelona-Maresme.

Este o ocazie deosebită de a adresa colegului Alexei Dorin sincere felicitări, multă baftă, curaj și rezistență în continuare. Echipa Poliției de Frontieră vă susține și vă apreciază perseverența în lumea sportului de performanță!!! #AlexeyDorin


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load