X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

În premieră, Moldova deține președinția la Conferință Internațională a Muncii

3 iun. 13:45   Societate
2329 0

În premieră, Moldova deține președinția la cea mai mare și importantă Conferință Internațională a Muncii, desfășurată anual la Geneva de către Organizația Internațională a Muncii (OIM).

În acest an, în calitate de Ministru al Muncii al Republicii Moldova, Alexei Buzu va prezida cea de-a 112-a sesiune a Conferinței Internaționale a Muncii.

„Este o onoare și o responsabilitate deosebită pentru mine să fiu președintele celei mai mari Conferințe dedicate muncii și a problemelor și drepturilor muncitorilor din întreaga lume”, menționează Alexei Buzu, Ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Alături de delegații guvernelor, angajatorilor și lucrătorilor din cele 187 de state membre ale OIM vom aborda o gamă largă de probleme, inclusiv protecția lucrătorilor împotriva efectelor schimbărilor climatice și a riscurilor biologice, economia îngrijirii și principiile și drepturile fundamentale în muncă.

Conferința va dura începînd cu 3 iunie și pînă pe 14 iunie, timp în care se vor întruni comisiile și grupurile de lucru pe diverse subiecte, ca: aplicarea standardelor, riscurile biologice, muncă decentă și altele.
Mai multă informație despre subiectele zilnice ale conferinței puteți urmări pe website-ul oficial al Organizației Internaționale a Muncii.

0
1
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав