Directorul ASP respinge acuzațiile lansate asupra sa

Vladislav Zara, director al Agenției Servicii Publice, respinge ferm și categoric acuzațiile lansate asupra sa și a instituției pe care o conduce.

Potrivit unui comunicat emis presei, Zara, în calitate de conducător al instituției, s-a condus permanent de principiul legalităţii, care impune respectarea prevederilor actelor normative existente de către toate persoanele juridice de drept public sau privat şi de către toţi angajații ASP, fapt care a dus la asigurarea în colectiv a corectitudinii şi obiectivității și nicidecum păstrarea în funcții sau promovarea personalului pe linie de partid.

”În circumstanțele actuale, rezumă concluzia că reformele demarate în cadrul ASP, inclusiv lupta cu corupția și reținerea persoanelor implicate, stoparea procedurilor de achiziție controversate, reducerea funcțiilor de conducere, etc. au atins interesele anumitor membri care dețineau controlul indirect asupra instituției. Suplimentar, pentru cei interesați de viața mea personală, inclusiv de timpul de odihnă informez că nu sunt în concediu nici la momentul actual și nici în timpul apropiat”, scrie în nota de presă.

Totodată, Agenția Servicii Publice, în calitate de instituție publică neacă că ar fi fost implicată în compania electorală a alegerilor prezidențiale din toamna anului 2020, iar în cadrul instituției n-au fost și nici nu se desfășoară acțiuni cu caracter politic și nici un angajat n-a fost supus presiunii și concedierii în funcție de apartenența politică.

În contextul celor sus-enunțate, Agenția Servicii Publice este disponibilă să conlucreze cu organele de anchetă și să ofere informația detaliată privind rezultatele anchetelor de serviciu desfășurate și motivele eliberării anumitor angajați, precum anchetele de serviciu care sunt în desfășurare.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load