X 
Preşedintele stiri: 3610

Delegația Republicii Moldova, în marja Forumului Diplomatic din Antalya

11 mar. 2022,, 18:15   Societate
6450 0

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întrevedere cu Janne Taalas, Directorul Executiv al organizației CMI. Discuția a avut loc în marja Forumului Diplomatic din Antalya, transmite Noi.md.

Bașcanul a mulțumit CMI pentru sprijinul de specialitate acordat Autonomiei și a remarcat necesitatea asistenței în consolidarea culturii democratice a ramurilor guvernului, în special, dezvoltarea culturii parlamentarismului.

Înțelepciunea și cultura instituțiilor publice sunt cheia eficienței lor, iar eficacitatea instituțiilor publice astăzi este vitală.

A avut loc un schimb de opinii cu privire la provocările cu care se confruntă Europa și întreaga lume în prezent, precum și cu privire la posibilele soluții pentru depășirea crizelor economice și sociale.

Mențioămt că la Forumul Diplomatic din Antalya, Irina Vlah a fost însoțită de Ambasadorul Republicii Moldova în Turcia, Dmitri Croitor.


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий