Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Data sezonului de vînătoare încă nu este anunțată de Ministerul Mediului

6 sep. 2021,, 17:30   Societate
2447 0

Ministerul Mediului se abține să anunțe data deschiderii sezonului de vînătoare 2021-2022, transmite Noi.md cu referire la ntv.md.

Potrivit ministrului Mediului, Iuliana Cantaragiu, conducerea departamentului a solicitat structurilor subordonate responsabile de acest segment toate informațiile privind cadrul legislativ în domeniul vînătorii și numărul vînatului, analiza financiară a cheltuielilor publice în acest domeniu, precum și informații privind costul serviciilor de vînătoare

Potrivit ministrului, după analiza acestor informații, se va lua decizia privind deschiderea sezonului de vînătoare în Republica Moldova.

Întrebată de vînătorul.md cînd va fi finalizată analiza, ministrul a răspuns că nu poate indica o dată anumită, deoarece materialele solicitate nu au fost încă primite.

În cadrul discuției, ministrul a subliniat că decizia de a deschide vînătoarea și analiza situației din industrie sînt interdependente și nu le împarte în două aspecte separate.Precizăm, că anual sezonul de vînătoare începe în data de 15 august.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?