Cum explică directorul Exdrupo neachitarea salariilor pentru angajați

Cum explică directorul Exdrupo neachitarea salariilor pentru angajați

Șeful întreprinderii susține că norma de combustibil a fost micșorată motivat, iar salariile angajaților au deviat cu circa 200 de lei în ultimele luni comparativ cu perioada precedentă, din cauza volumului mai mic de lucru.

Normele de combustibil au fost ridicate la sfîrșitul anului 2016, începutul anului 2017. Anul acesta însă, după o revizuire a acestora, s-a stabilit că majorarea acestora a fost nefondată. „A lucrat o comisie care a stabilit că totuși normele de combustibil sînt exagerate și s-a decis readucerea lor la nivelul anilor 2013-2014”, a declarat pentru Ziarul de Gardă, șeful Î.M. „Exdrupo, Andrian Boldurescu.

Cît despre salariile angajaților, Boldurescu a declarat că depind de volumul de lucru executat. În ultimele luni, din cauza că au existat numite întîrzieri ale licitațiilor, volumul de lucru s-a micșorat. Dacă în luna mai, volumul executat a constituit 11 milioane de lei, în iunie au fost executate lucrări în volum de 7 milioane, iar în iulie – 6 milioane de lei. Cu toate acestea, Boldurescu menționează că salariul angajaților a deviat de la o lună la alta cu doar 200 de lei.

„Abia ieri am deblocat prin procedurile legale licitarea asfaltului. Am semnat contractele cu furnizorii, respectiv de astăzi am început lucrul pe mai multe străzi din capitală, unde pînă acum au fost doar lucrări de pregătire”,a declarat directorul „Exdrupo”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load