X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Copil de 3 ani, lăsat singur în mașină. Părinții au parcat în soare și s-au dus cu treburi

6 iun. 12:17   Societate
13373 0

Astăzi, la ora 10:01 Dispeceratul comun de urgență al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitaliceadcă (CNAMUP) a recepționat un apel din partea unui trecător pentru acordarea asistenței medicale unui copil de aproximativ 3 ani, blocat în automobil pe bd. Moscovei din capitală.

Pentru deservirea solicitării a fost alocată echipa SAMU Rîșcani, care a parvenit rapid la fața locului, notează Noi.md.

După deblocarea ușii de către colaboratorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, medicul a preluat copilul pentru acordarea primului ajutor medical calificat.

Copilul era foarte agitat, transpirat și manifesta o reacție acută la stres. Într-un final, peste 40 de minute a fost găsit tatăl micuțului, care s-a apropiat și a luat copilul.

În acest context, IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească îndeamnă părinții să manifeste atitudine responsabilă față de copii, să fie mai prudenți și să creeze un mediu sigur și protejat.


"Nu lăsați copiii fără supraveghere, mai ales în perioada caniculară pentru a evita orice situație de risc pentru sătănatea și viața copilului!".

6
1
0
8
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав