X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

YouTube introduce un nou tip de publicitate

18 iun. 22:30   Externe
2327 0

YouTube continuă să lupte împotriva celor care folosesc un ad blocker. Compania a început recent să deruleze videoclipurile spre final dacă un utilizator are activat un blocant de reclame, iar acum experimentează integrarea reclamelor pe server.

Potrivit Android Police, noua tehnologie a YouTube face în mod implicit ca publicitatea să facă parte din videoclipul care este transmis pe dispozitivul utilizatorului, în loc să fie livrată separat în clientul web sau în aplicația mobilă.

Această abordare îngreunează munca blocanților de reclame, deoarece conținutul publicitar devine practic imposibil de distins de videoclipul principal.

Deocamdată, această funcție nu este larg răspîndită și este relevantă pentru un număr mic de utilizatori, relatează Noi.md cu referire la unian.

În urmă cu mai bine de un an, YouTube a lansat o luptă pe scară largă împotriva blocantelor de publicitate. Utilizatorii din întreaga lume au început să primească avertismente prin care li se cerea să dezactiveze blocantele de reclame și să urmărească videoclipuri cu acestea. Sau să treacă la versiunea cu plată a YouTube Premium.


Compania folosește o varietate de trucuri, cum ar fi încetinirea videoclipurilor, lipsa sunetului, pop-up-uri și altele, pentru a convinge mai mulți utilizatori să treacă la mijloace oneste de monetizare.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав