COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Autoizolarea după intrarea în Republica Moldova este obligatorie pentru toți?

Autoizolarea după intrarea în Republica Moldova este obligatorie pentru toți?

Respectarea regimului de autoizolare de 14 zile, în locurile determinate, pentru persoanele care traversează frontiera Republicii Moldova în sensul intrării pe teritoriul acesteia, nu mai este obligatorie pentru toți.

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a anulat această obligativitate pentru mai multe categorii de personae. Nu li se mai impune respectarea regimului de autoizolare conductorilor auto și personalului de deservire a mijloacelor de transport care transportă mărfuri, echipajelor aeronavelor, navelor și brigăzilor garniturilor de tren. De asemenea, nu vor sta în autoizolare persoanele care călătoresc din motive de sănătate sau din motive umanitare, însoțitorii acestora după caz, elevii, studenții înmatriculați la instituțiile de învățămînt de peste hotare, persoanele care se deplasează în interes profesional și care pot dovedi acest lucru printr-un document confirmativ, lucrătorii transfrontalieri, membrii structurilor diplomatice și ai oficiilor consulare care sînt acreditate în Republica Moldova.

Reamintim că dacă aveți întrebări legate de anumite situații-problemă, ne puteți scrie pe adresa de email intreaba@noi.md, iar noi vom căuta răspunsuri la ele cerînd sfaturile specialiștilor în domeniul respectiv.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load