X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 151
Transnistria stiri: 1415

Au grijă de mediul înconjurător: Mai mulți elevi și-au spus părerile prin desene

6 iun. 11:00   Societate
3139 0

La Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din capitală, a fost inaugurată expoziția cu genericul „Redu, refolosește, reciclează - un mediu curat pentru generațiile viitoare".

„Să vindecăm Planeta” - este titlul unui desen selectat pentru această expoziție. Aceeași îngrijorare pentru viitorul casei noastre comune o exprimă majoritatea creațiilor prezentate la eveniment.

„Dacă fiecare va implementa o acțiune oricît de mică, de exemplu, să avem grijă cum reciclăm deșeurile, vom face un lucru mare”, comentează copiii lucrările trimise la concurs, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

„Îndemnul nostru către tînăra generație a fost: reduceți din consum, deveniți consumatori mai responsabili, gîndiți-vă de cîteva ori înainte de a procura un bun”, a menționat Tatiana Echim, managerul proiectului „Justiție verde”.

Expoziția a fost organizată de către o asociație de mediu în cadrul Proiectului „O justiție verde pentru un mediu protejat și comunități durabile în Republica Moldova", implementat în parteneriat cu Ministerul Mediului.


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав