COVID-19 în MOLDOVA

Atenție! Permisele de conducere pot fi preschimbate și la Centrele multifuncționale ale ASP

Atenție! Permisele de conducere pot fi preschimbate și la Centrele multifuncționale ale ASP

Conducătorii auto din municipiul Chișinău își pot preschimba permisul de conducere atît la Centrele multifuncționale, cît și la Secțiile de înmatriculare a transportului și documentare a conducătorilor auto. Un anunț în acest sens a fost făcut de Agenția Servicii Publice (ASP), scrie www.bizlaw.md

Mai exact, este vorba despre preschimbarea sau restabilirea permisul de conducere de modelele 1995, 2008, 2015 şi 2019. Serviciul poate fi solicitat la Centrele multifuncţionale din mun. Chișinău nr. 2 (str. Puşkin, 47), nr. 3 (str. Mihail Sadoveanu, 17) şi nr. 4 (bd. Decebal, 6), cît şi la Secţiile înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto nr. 10 (mun. Chişinău, str. Calea Ieşilor, 14), nr. 11 (mun. Chişinău, str. Socoleni, 1), indiferent de subdiviziunea care a eliberat inițial documentul respectiv. Totodată, comanda preschimbării permisului de conducere (model 1995) poate să fie efectuată și în baza cererii electronice prin intermediul portalului serviciilor electronice www.e-services.md.

De acest serviciu pot beneficia doar persoanele documentate cu acte de identitate eliberate de autoritățile Republicii Moldova, titulari ai permiselor de conducere care sînt în evidența Sistemului Informațional Automatizat ”Registrul de stat al conducătorilor de vehicule”. Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială a instituției www.asp.gov.md.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load