X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Angajații Poliției de Frontieră își îmbunătățesc nivelul de cunoaștere a limbii engleze

23 ian. 17:45   Societate
2362 0

În perioada 17 ianuarie - 28 februarie 2023 se desfășoară, în format e-learning, un curs de perfecționare a limbii engleze pentru polițiștii și polițistele de frontieră din Republica Moldova.

English Language for Border and Coast Guarding - Level 1: EBCGLI/2023/31, este elaborat de către Agenția FRONTEX în domeniul specific supravegherii și controlului trecerii frontierei de stat. Orele de curs sunt adresate autorităților de frontieră ale statelor membre, cît și țărilor candidate ale UE, fiind organizat în cadrul platformei „Virtual Aula FRONTEX”.

Scopul cursului este de a dezvolta capacitățile profesionale ale angajaților Poliției de Frontieră privind terminologia specifică legată de securitatea frontierei de stat, inspirate din scenarii reale și bazate pe studii de caz, inclusiv din activitățile desfășurate în timpul operațiunilor comune FRONTEX.

Poliția de Frontieră informează că stfel de instruiri vor fi organizate pe parcursul anului 2023, încît să ofere oportunitatea participării tuturor angajaților Poliției de Frontieră și fiecare să-și îmbunătățească comunicarea în limba engleză.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?