X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Alexandru Machidon, numit adjunct interimar al procurorului-șef PCCOCS

12 iun. 12:15   Societate
3772 0

Alexandru Machidon a fost propus de procurorul general pentru a asigura interimatul funcției de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță Noi.md

Propunerea a fost aprobată unanim de membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), astăzi 12 iunie.

Anterior, din 26 februarie curent, Alexandru Machidon a fost desemnat adjunct interimar al procurorului-șef al Procuraturii municipiului Chișinău.

De-a lungul carierei sale, Machidon a deținut mai multe funcții în sistemul judiciar al Republicii Moldova. În mai 2023, a fost numit procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Orhei. Anterior, în august 2017, a fost numit adjunct al procurorului-șef al Procuraturii raionului Criuleni, funcție în care a fost propus pentru un mandat de 5 ani.

În februarie 2012, Alexandru Machidon a ocupat funcția de procuror, adjunct al procurorului raionului Criuleni, iar în iulie 2011, a fost numit adjunct-interimar al procurorului raionului Criuleni, până la suplinirea funcției vacante.


Tot astăzi, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat candidatura fostului Procuror General interimar, Dumitru Robu, propusă de Ion Munteanu pentru funcția de adjunct interimar al șefului Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

1
1
0
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав