Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

3 bărbați au fost reținuți după ce ar fi comis o serie de furturi în raionul Criuleni.

23 apr. 10:00   Societate
3030 0

Un bărbat de 39 de ani și complicii acestuia de 27 și 26 de ani au fost reținuți de către polițiști, după ce ar fi comis o serie de furturi în raionul Criuleni.

Suspecții, originari din același raion, în perioada lunilor martie-aprilie curent ar fi pătruns în mina de piatră din satul Pașcani, de unde au sustras cablaj, utilaje de lucru, precum și un autovehicul.

Ulterior, mijlocul de transport a fost ascuns de către aceștia într-o altă mină de piatră din apropierea orașului Cricova, cu intenția de a reveni la scurt timp pentru a dezmembra unitatea de transport, care urma să fie dusă la metal uzat.

Tot în cadrul documentării s-a stabilit că ultimii, tainic au mai sustras și dezmembrat o substație electrică și ar mai fi pătruns într-o gospodărie din altă localitate al raionului Criuleni, de unde la fel au sustras mai multe instrumente electrice, prejudiciul material cauzat fiind de 330 000 de lei.

În cadrul audierilor, cei trei și-au recunoscut vinovăția, doi dintre ei fiind cercetați penal în stare de libertate, iar cel de al treilea, care anterior a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru acțiuni similare, a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.


În continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii și stabilirii altor figuranți, precum şi apartenența acestora la comiterea altor infracțiuni.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?