X 

Roman Iagupov: Trebuie să te dezvolți, să citești, să înveți, să cunoști obiceiurile și moravurile din diferite țări

17 sep. 17:30   Showbiz
2583 0

Muzicienii, ca toți oamenii în general, trebuie să se dezvolte, să citească și să învețe, să cunoască obiceiurile, gusturile și moravurile din diferite țări pentru a respecta tradițiile locale.

Această opinie a fost exprimată de Roman Iagupov, legendarul muzician și liderul trupei rock Zdob și Zdub, care a recunoscut că odată s-a bătut în timpul unui concert la București din cauza unei neînțelegeri a tradițiilor locale.

Muzicianul a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii «Вечерний разговор» la TVC21, relatează Noi.md.

"În timpul turului, a fost tot ce îți dorești. Au fost bătăi la concerte și poliție. Știți, în România, am reclamat un concert. M-am îndrăgostit atît de mult de muzica țigănească încît am exagerat, iar la concert prezentam un album mișto și am ieșit și am început să cînt o astfel de chestie țigănească în stil de improvizație. Și a fost peste limită. În România, tinerii și publicul cultural urăsc manelele. E un fel de muzică românească turcită, foarte vulgară, iar eu am intrat cu jocul în ea. Și oamenii din public au început să strige cuvinte urîte. Eu nu am înțeles, m-am dat jos și am lovit pe unul dintre ei. Au venit după mine. Poliția, o bătaie, toate lucrurile. A fost și asta", - a spus Roman Iagupov.

El a observat că tinerii petrecăreți din București pur și simplu nu înțelegeau.


"Trebuie să te dezvolți, trebuie să citești și să înveți, trebuie să cunoști obiceiurile și gusturile, moravurile din diferite țări, inclusiv dacă mergi în turneu în această sau în cealaltă țară. Iar eu eram încă pe valuri hardcore și am sărit și am atacat oameni. Nu înțelegeam doar de ce au început să mă insulte. Dar apoi a venit poliția și totul a fost bine. Totul a fost fără sînge, dar am perturbat concertul", a subliniat frontmanul trupei rock Zdob și Zdub.

1
3
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?