COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Regina TikTok-ului moldovenesc a rămas fără cont de Instagram

27 sep. 07:56   Showbiz
889 0

Andreea Bostănica, numită și regina TikTok-ului a rămas recent fără contul său, după ce Instagramul i l-a transformat în unul memorial: „Scrie că am murit”, a declarat tînăra.

Vloggerița a încercat să-l restabilească, dar ca răspuns a primit un mesaj în care i-au transmis „condoleanțe și înmormîntare ușoară”, transmite unimedia.info.

Tînăra a făcut un video, unde cu disperare anunță că este vie: „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu.

M-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei:

Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormîntare ușoară și condoleanțe”.


Andreea Bostănica și-a început cariera de vlogger în 2017, aflîndu-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe/ influencerițe din Romînia și Moldova, cu un fanbase foarte activ atît pe Youtube (563 mii de abonați), Instagram (682 mii de urmăritori) și pe TikTok( 3,1M followers).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X