Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Instagram și Threads vor limita conținutul politic în feed-urile lor

27 mar. 21:30   Externe
1406 0

Meta Platforms, compania care deține Facebook și Instagram, a anunțat că utilizatorii Instagram și Threads pot acum să restricționeze conținutul politic din feed-urile lor cu ajutorul unei noi funcții.

Se menționează că funcția este activată în setările contului de pe Instagram („Setări de conținut” ). De acolo, opțiunea „Restricționează conținutul politic de la persoanele pe care nu le urmărești” este activată în mod implicit. Setarea se aplică, de asemenea, și la Threads, deoarece aplicația își împarte sistemul de conturi cu Instagram, transmite Noi.md cu referire la The Verge.

Dacă utilizatorii aleg să profite de această funcție, vor vedea mai puține subiecte politice în feed-ul lor și în conținutul recomandat.

Acest lucru nu înseamnă că conținutul politic va lipsi complet, acesta va apărea în continuare de la conturile la care utilizatorii sînt abonați.

Meta a explicat că ia această măsură pentru a asigura o „experiență pozitivă” pentru toți utilizatorii și pentru a preveni recomandarea de conținut politic pe fondul unor situații de criză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?