X 

Piesa Iulianei Beregoi "Tata" cucerește tot mai multe inimi - are sute de mii de vizualizări

16 iun. 14:15   Showbiz
3225 0

La mai bine de o săptămînă de cînd a fost lansată, piesa "Tata" a tinerei interprete din Republica Moldova, Iuliana Beregoi, continuă să atingă sufletele admiratorilor săi. Piesa are peste 300 de mii de vizualizări. Melodia cucerește prin mesajul emoționant și energia pe care-l transmite vocea talentatei artiste.

Piesa "Tata" este prima melodie compusă de Iuliana Beregoi. „Tata, piesa asta e scrisa pentru tine, este scrisa de mine dupa ce m-ai certat într-o seară și este special pentru tine. Te iubesc foarte mult!", a scris interpreta în rețelele sociale.

"De ce tu, tată, nu înțelegi, că am crescut și nu mai cred în povești", sînt doar cîteva cuvinte din piesă, pe care i le adresează interpreta părintelui său.

Dacă artsta spune că nu mai crede în povești, admiratorii talentului său sînt cei care cred în ea și în sinceritatea mesajului piesei. Acest fapt fiind dovedit de numărul impunător de vizualizări - peste 300 de mii - doar în cîteva zille de la lansare, transmite Noi.md.

Melodia are și un videoclip, în care predomină ploaia și emoțiile protagonistei. "Piesa asta le întrece pe toate. Cît adevăr în piesa asta, cît suflet, ce versuri, ce voce, ce artistă!", scriu admiratorii în comentariile la videoclip.


Iuliana Beregoi va împlini 19 ani pe 13 iulie. Este originară din Republica Moldova, dar stabilită în România. Pe lîngă cariera muzicală, Iuliana este și actriță, vlogger și influencer.

Vă reamintim că mai multe informații despre Iuliana Beregoi, dar și despre alți interpreți din Moldova, pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md, la comaprtimentul "Cultura".

5
1
2
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?