Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Premieră muzicală de la Doina Sulac: Cu ce cîntec și-a surprins fanii

22 mar. 11:00   Societate
2608 0

Doina Sulac, fiica regretatului Nicolae Sulac, revine cu o nouă piesă muzicală intitulată "Fiica și băiatul meu", în colaborare cu Orchestra "Lăutarii".

Interpreta a povestit în cadrul emisiuni ,,Iubește viața” cu cine a colaborat pentru a lansa noua creație, transmite Noi.md.

Cîntecul de muzică populară a fost scris, atît muzica cît și textul de către cumătra mea Doina Arsene. Ea mi-a zis că i-a venit ca o binecuvîntare de la Dumnezeu. Atunci cînd am luat-o de cumătră și fiind în Catedrală, mi-a zis că după 5 min am venit acasă și era gata textul. M-a emoționat atît de mult. La acestă piesă a lucrat maestrul și nanul meu scump și drag Nicolae Botgros, care vreau să-i mulțumesc din tot sufletul pentru toata susținerea pe care mi-o acordă. El a stat cu mine la studiou atunci cînd am imprimat această melodie. Aranjamentul este făcut de către fiul nanului meu Corneliu Botgros, îi spun un mare mulțumesc”, spune interpreta.

Doina Sulac a mai vorbit și despre baiețelul ei care recent a fost și omagiat. Ea spune că i-a moștenit talentul și are un auz muzical bun, chiar la un anișor.

„Nu știu ce va fi băiatul meu, important să fie fericit și sănătos. El are niște părinți care l-au iubit atît de mult și îl iubesc cu desăvîrșire și că este talentat am simțit eu. La un anișor dansează are auz muzical. Fetița mea are bacul anul acesta. Ea este foarte ocupată, dar în timpul liber își vizitează cu drag frățiorul. Mă bucur foarte mult că au relație strînsă”, spune Doina Sulac.


0
0
1
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?