Cazul Șor stiri: 599

Pasha Parfeni îndeamnă cetățenii să participe la Adunarea din 21 mai

12 mai. 21:53   Showbiz
2705 0

Interpretul Pasha Parfeni îndeamnă cetățenii să se alăture Adunării Naționale „Moldova Europeană” și să susțină aspirațiile europene ale țării. Într-un video, artistul a subliniat că pentru a fi solidari, trebuie să ne antrenăm și am putea face acest lucru, susținînd Moldova în finala Eurovision 2023 din 13 mai.

„Moldova este mică, săracă și nu poate crește singură. Ani de zile ni s-a repetat asta pînă am crezut că nu ne mai aude nimeni. Apoi s-a întîmplat ceva. Am protestat, am mers mii de kilometri pentru un vot, am stat în cozi și în frig ca să învingem întunericul, iar cînd a răsărit soarele, am înțeles că Moldova are voce”, a spus Pasha Parfeni, transmite tv8.

Pasha a subliniat că această zi trebuie să rămînă în istorie ca o zi a solidarității, în care moldovenii să își exprime unitatea și aspirațiile lor comune: „sînt Pasha Parfeni și pe 21 mai, voi ieși la Marea Adunare Națională, alături de cei care au ales Europa pentru Moldova. Această zi trebuie să rămînă în istorie ca ziua solidarității noastre”.

„Pentru a fi solidari, trebuie să ne antrenăm, îți propun să facem asta pe 13 mai, la Eurovision, în fața a 200.000.000 de milioane de oameni. Votează Moldova la Eurovision, pentru că Moldova are voce”, a conchis Pasha Parfeni.

Anterior, și alți oameni de cultură s-au alăturat inițiativei Maiei Sandu și au îndemnat oamenii să participe la Adunarea din 21 mai. Printre ei, se numără: maestrul Nicolae Botgros, dirijorul National Youth Orchestra, Andriano Marian, actorii Ion Jitari (Vania Baț), Cătălin Lungu, Emilian Crețu.

2
0
0
0
34

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?