X 
Cazul Șor stiri: 599

Eurovision Blog: O plimbare în lumea The Beatles și cea de-a doua semifinală

12 mai. 16:15   Showbiz
2546 0

La Liverpool a avut loc cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2023.

Această semifinală fără îndoială a dăruit publicului momente inedite, numere controversate dar și alți 10 finaliști ai concursului.

În călătoria sa la Liverpool, producătorul Serghei Orlov a avut parte de o excursie de poveste în lumea celor de la The Beatles, dar și s-a bucurat live de show-ul dăruit pe scenă de participanții în cadrul celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision Song Contest 20323.

Analizînd prestațiile artiștilor din cea de-a doua semifinală, Serghei Orlov și jurnalistul rus Artur Gasparyan au menționat că surpriza serii a fost fără îndoială prestația reprezentanților Austriei.

”Pentru mine a fost o adevărată surpriză prestația celor din Austria, însă cum au fost primite de public este cu adevărat fenomenal. Eu nu cunosc istoria acestei melodii, însă toți i-au primit foarte bine. Au fost întîmpinați foarte bine și reprezentanții Australiei”, a povestit Serghei Orlov.


”Eu aș vrea îmi exprim condoleanțele pentru spectatorii care privesc acest concurs la TV pentru că noi ieri am privit repetiția generală la fel la tv, însă concertul live în sală este cu totul altceva care din păcate, necătînd la profesionalismul BBC, nu poate fi redat la TV. Acest show este cu adevărat de rang internațional, însă din păcate acest lucru nu poate fi văzut la TV. Chiar și cele mai proaste numere, în prezentarea posibilităților scenei cu tot cu luminile, sunetul și efectele speciale care nu pot fi văzute din păcate în transmisiunile de la tv, crează o cu totul altă imagine. Noi astăzi am petrecut foarte frumos seara, chiar dacă așteptările erau mult mai mici”, a povestit Gasparyan.

Jurnalistul a mărturisit că favoritul său al acestei seri a rămas reprezentantul Ciprului.

”În acest an scena de la Eurovision este cea mai bună din toate timpurile. Posibilitățile oferite de organizatori artiștilor sînt cu adevărat de poveste. Dacă m-aș referi la frații noștri din România, aș vrea să îmi exprim regretul că aceștea nu au trecut în finală, dar sper că anul viitor aceștia își vor lua revanșa”, a mărturisit producătorul muzical Serghei Orlov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?