X 

Pasha Parfeni a organizat un concert în Israel

7 apr. 17:05   Showbiz
2368 0

Cîntecul „Soarele și Luna” a răsunat la cea de-a cincea ediție Israel Calling, unde Pasha Parfeni a reușit să cucerească publicul cu energia sa.

„Tel Aviv, ne-a plăcut să facem parte din această experiență de neuitat. Felicitări pentru organizarea profesionistă a evenimentului. De asemenea, multe mulțumiri tuturor fanilor eurovision din Tel Aviv! Dragostea și sprijinul vostru ne-au dat multă energie pentru următoarele evenimente!”, a menționat Pasha Parfeni, citat de radiomoldova.md

La ediția din acest an au cîntat artiști din 17 țări participante la Eurovision Song Contest 2023: Slovenia, Spania, Irlanda, Malta, Georgia, Danemarca, Albania, Cehia, Estonia, San Marino, Letonia, Polonia, Croația, Lituania, Azerbaidjan, Ucraina și Serbia.

Show-ul a continuat cu prestația celor opt invitați speciali, printre care Anne-Marie David, cîștigătoarea concursului Eurovision 1973 și Johnny Logan, cîștigătorul Eurovision Song Contest 1980 și 1987.

Pasha Parfeni a organizat al treilea concert pre-Eurovision în cadrul turneului de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Concertul de la Tel Aviv și a reunit peste 20 de artiști.


Totodată, artistul va susține un alt concert la Madrid.

Ediția Eurovision Song Contest din acest an are loc în Marea Britanie, la Liverpool, în perioada 9-13 mai. Pasha Parfeni va evolua în prima semifinală de pe 9 mai, cu numărul de ordine 10.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?