X 

Nicoleta Nucă, cu o piesă nouă emoționantă: "Are mult din energia mea"

15 iun. 11:48   Showbiz
2526 0

Artista din Republica Moldova, Nicoleta Nucă, a lansat o nouă piesă - „Și fetele frîng inimi”.

Melodia este o baladă emoționantă ce explorează lumea iubirii și a durerii inimii frînte. În jumătate de zi, videoclipul a adunat peste 23 de mii de vizualizări.

Nicoleta Nucă a descris piesa ca fiind o poveste despre femeia care își recîștigă puterea și controlul asupra propriei vieți.

„Motorul, dar și slăbiciunea cea mai mare a unei femei este iubirea, iar atunci cînd aceasta se stinge, îi rămîne durerea, dar și puterea să meargă înainte. Cîntecul are foarte mult din energia mea, din esența mea și cred că alături de Mark Stam și Theea Miculescu am reușit să o scot la suprafață”, a spus Nicoleta.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate. „Mult succes cu piesa, meriți tot ce e mai bun!”, „Mă bucur enorm că iar ai scos o melodie genială”, au comentat internauții, transmite Noi.md cu referire la tv8.


Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România.

În 2009, alături de Boris Covali, a cîștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmînată de către primarul de atunci, Dorin Chirtoacă.

În iulie 2004 a fost reprezentanta Republicii Moldova în cadrul Festivalului-concurs „Slaveanski Bazar” (secțiunea copii) de la Vitebsk, Belarus.

După ce în 2014, a participat la un concurs din România, în februarie 2015 a lansat piesa „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?