Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Interpreta Nicoleta Nucă a vorbit despre destinațiile de vacanță preferate

14 iun. 2023,, 13:16   Showbiz
2684 0

Nicoleta Nucă este o cîntăreață care și-a păstrat modestia, chiar și după ce a devenit celebră.

Însă, cînd vine vorba despre vacanțele în care merge, artista este o adeptă a locurilor exotice și luxoase. Ea și iubitul ei aleg destinații în care pot să se relaxeze, însă mai ales să exploreze.

Cîntăreața trece printr-o perioadă frumoasă a vieții ei, după ce a găsit iubirea adevărată în iubitul ei. Cei doi urmează să se căsătorească și, deși sînt ocupați în acest sens, nu uită să se relaxeze, scrie spynews.ro.

Nu oriunde, însă, ci în destinații exotice, în care nu oricine și-ar permite să ajungă. Astfel, Nicoleta Nucă și iubitul ei ar putea să aleagă o destinație spectaculoasă și pentru luna de miere.

Artista alege explorarea în favoarea relaxării, iar cîteva dintre destinațiile în care s-ar întoarce oricînd sînt Bali sau Santorini.


Nicoleta Nucă și iubitul ei se pregătesc să devină soț și soție, după ce au descoperit că se înțeleg perfect și au o relație fericită. Ei bine, cîntăreața a dezvăluit care este secretul pentru a evita situațiile tensionate, iar acest lucru are legătură cu împărțirea sarcinilor. Cei doi se ajută reciproc și caută egalitatea în toate activitățile pe care le fac.

0
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?