COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Natalia Gordienko dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat

Cunoscuta interpretă Natalia Gordienko este una dintre cele mai frumoase și stilate femei din Republica Moldova. Recent, într-o postare pe Instagram, aceasta a dezvăluit regimul său alimentar și cum reușește să-și mențină silueta de invidiat, scrie SHOK.md.

Sexy și frumoasă, așa apare Natalia Gordienko în ultima sa postare, lîngă o pizza delicioasă. La cei 32 de ani artista arată senzațional, iar asta îi permite, uneori, să înlocuiască ingredientele sănătoase cu ceva ce pare mai gustos, la prima vedere.

„Cînd spunem „mergem la dietă”, facem o greșeală. Dieta este hrana noastră pe tot parcursul vieții. Întotdeauna mi-a plăcut să mănînc. Am dezvoltat un principiu în viață: dacă păcătuiești, atunci fă-o frumos! Încerc să îmi echilibrez dieta și să iau tot ce este util din alimente: raportul corect de proteine, grăsimi și carbohidrați, vitamine, fibre și așa mai departe. Există o mulțime de rețete pentru mîncare sănătoasă și totul este extrem de delicios! Dar știi, uneori vrei pizza și cola. Nu neg! Și mănînc cu plăcere și fără o mustrare de conștiință! Metabolismul meu funcționează ca un ceas și asta datorită obiceiurilor sănătoase, despre care vorbesc foarte mult”, a menționat interpreta.

Ce face atunci cînd îi este poftă de mîncare nesănătoasă, pentru a nu avea apoi regrete, citiți pe SHOK.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load