TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Momentul în care Dan Balan îi dă de înțeles Tinei Karol că vrea un copil de la ea (VIDEO)

Momentul în care Dan Balan îi dă de înțeles Tinei Karol că vrea un copil de la ea (VIDEO)

Tina Karol și Dan Balan s-au filmat în cadrul Revelionului televizat de la canalul 1+1 și au pregătit surprize unul pentru celălalt.


Artista din Ucraina i-a dăruit lui moldoveanului cheița de la inima ei.


Tina a menționat că a cumpărat mai multe cadouri. Ea a spus că soarta va arăta ce va primi Dan și i-a înmînat o cutiuță. „Dacă o să primești ce nu îți place, asta nu e destin. Iar dacă vei primi ce îți place… poate! Cine știe?”, i-a spus Tina, transmite Noi.md cu referire la Zugo.


La rîndul său, Dan a pregătit încă o jucărie moale, asemănătoare cu cea pe care i-a dăruit-o în una dintre emisiile concursului Vocea Ucrainei. De această dată însă, cangurul are și un bebeluș în buzunar. Dan a mărturisit că kengurusha este simbolul relației lor și că le-a plăcut multor fani și telespectatori.


„Aici sînt două cadouri. Cadoul numărul unu. Și cadoul numărul doi. În relația noastră există simbolul lui kengurusha. Tuturor le-a plăcut. Toți l-au simțit. În noul an îmi doresc să găsim ce am căutat mult timp”, a spus Balan.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load