COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7237

Gordienko probează rochii pentru "Eurovision"

16 feb. 10:55   Showbiz
1854 0

Interpreta Natalia Gordienko, care va reprezenta Republica Moldova la concursul "Eurovision" în acest an, a dezvăluit unele detalii ale pregătirii pentru participarea la acest eveniment și a spus că va evolua acolo într-o rochie de la legendarul designer de moda Valentin Iudașkin, relatează Noi.md.

Natalia Gordienko a postat pe Instagram o fotografie în care probează una dintre capodoperele de la Valentin Iudașkin la o întîlnire cu renumitul designer de modă, pe care a avut-o împreună cu mentorul ei, artistul poporului rus Filip Kirkorov.

"Povestea începe... Întîlnirea cu Legenda Valentin Iudașkin în ajunul unui proiect super-frumos. Atîtea frumuseți am probat, că acum îmi este greu să aleg! Fetele, așa sînt fetele... Bine că alături este mentorul și fashion motivatorul Filip Kirkorov, care va ajuta întotdeauna cu opinia sa de expert! Vă voi spune - a defila în creațiile de la Valentina Iudașkin este o emoție și responsabilitate specială", a scris Natalia Gordienko.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽