TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

După ce au cucerit internetul, Dan Bălan și Katerina Begu lansează „Dragostea din tei” (VIDEO)

Duetul pe care Dan Bălan l-a avut în cadrul show-ului „The Voice” Ucraina cu una dintre concurente, Katerina Begu, s-a bucurat de un succes uriaș, astfel că interpretarea atît de sensibilă și originală a cunoscutei piese are parte azi de o lansare.

Antrenorul de la „The Voice” Ucraina lansează alături de concurenta care a ajuns în echipa sa „Dragostea din tei”, în varianta care a făcut furori în celebrul format TV de talente.

„Nu m-am așteptat să aibă un impact atît de mare improvizația pe care am făcut-o la „Vocea Ucrainei” cu concurenta Katerina, am primit atît de multe mesaje, de complimente. Toată lumea cerea să facem o versiune oficială a acestui cover pentru „Dragostea din tei”. Așa că l-am făcut, inițial mă gîndeam să îi adaug diferite sound-uri, însă mi-am dat seama că în acea versiune cum am improvizat noi live a existat o magie. Și am hotărît să păstrez totul în acea cheie, de acolo. Am făcut și un clip avînd drept concept toată istoria acestei concurente, Katerina, acolo, la „Vocea Ucrainei” ”, spune Dan Bălan.

Momentul muzical al lui Dan alături de concurenta Katerina Begu a devenit repede un real succes și a fost preluat de către întreaga presă. Mai mult decît atît, artistul a fost cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, ocupînd primul loc la categoria personalități și devansînd persoane din sfera publică a țării.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load