Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Cum arată Ariana Grande în rochie de mireasă: Nunta a avut loc în mai

28 mai. 2021,, 21:00   Showbiz
5341 0

După ce a păstrat tăcerea despre nunta ei de la mijlocul lunii mai, Ariana Grande a distribuit cîteva fotografii pe Instagram.

Vedeta pop, în vîrstă de 27 de ani, a făcut pasul într-o ceremonie intimă, în casa sa din Montecito, California. Soţul este Dalton Gomez, un agent imobiliar care a ajutat-o pe Grande cînd îşi căuta casă.

Ariana Grande a surprins fanii cînd s-a decis să se mărite cu logodnicul Dalton Gomez într-o ceremonie „mică şi intimă” la începutul lunii mai. Pe 26 mai, vedeta le-a oferit fanilor fotografii din ziua cea mare, subtitrîndu-i cu data: 15 mai 2021.

Vedeta pop Ariana Grande este o femeie căsătorită, după ce i-a spus „Da” lui Dalton Gomez, partenerul său de peste un an. Vedeta pop, în vîrstă de 27 de ani, a făcut pasul într-o ceremonie intimă, în casa sa din Montecito, California.


Un reprezentant al cuplului a confirmat că amorezii s-au căsătorit în faţa a mai puţin de 20 de persoane. „Cuplul şi ambele familii nu ar putea fi mai fericiţi”, au declarat martori oculari prezenţi la eveniment.

Despre relaţia celor doi s-a vorbit prima oară la începutul anului trecut, după ce au fost văzuţi împreună în Los Angeles. S-au întîlnit cînd Gomez, un agent imobiliar, a ajutat-o pe Grande cînd îşi căuta casă.

Relaţia lor a fost confirmată în luna mai, cînd Gomez a apărut în videoclipul muzical pentru Stuck With U, single-ul inspirat de Lockdown al lui Grande cu Justin Bieber.

În iunie, Grande a făcut fotografia oficială pe Instagram. S-a pozat cînd Gomez o săruta pe obraz, pentru a sărbători cei 27 de ani ai starului pop. Apoi, Ariana a marcat ziua de naştere a iubitului, în august, printr-o postare emoţionantă pe reţelele sociale.

Decembrie 2020 a adus veşti despre logodna cuplului, după mai puţin de un an de întîlniri. La sfîrşitul lunii octombrie, Grande a lansat cel de-al şaselea album, ”Positions”, care a urcat pe primele poziţii ale topurilor britanice şi americane.

Single-ul principal i-a adus de asemenea cîntăreţei primul loc în topuri pe ambele maluri ale Atlanticului. Cîntăreaţa a mai fost logodită cu actorul american de comedie Pete Davidson, dar cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?