Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Un indian mănîncă de 28 de ani doar nuci de cocos

10 mar. 05:00   Sănătate
1057 0

Nu demult, în rețea au apărut informații despre un indian, care spune că în ultimii aproape 30 de ani din viața sa mănîncă doar nuci de cocos. Potrivit bărbatului, o astfel de dietă îl ajută să facă față problemelor de stomac.

Potrivit Oddity Central, un hindus în vîrstă de 64 de ani pe nume Balakrishnan Palayi spune că în urmă cu 28 de ani medicii i-au stabilit un diagnostic grav - boală de reflux gastroesofagian. A încercat să se lecuiască în mod obișnuit – cu medicamente, dar acest lucru nu l-a ajutat deloc, iar boala l-a epuizat atît de mult, încît Balakrishnan a slăbit foarte mult și cu greu se putea mișca. Odată, după ce a mîncat nucă de cocos, bărbatul a simțit o ușurare semnificativă și după aceea a hotărît să se alimenteze doar așa.

"Nuca de cocos conține minerale precum calciu, magneziu, sodiu și potasiu. Acest lucru l-a ajutat să-și recapete puterea, iar acum este în formă", explică experții beneficiile nucii de cocos.

În ciuda vîrstei sale înainte și a bolii, acum Balakrishnan spune că se simte mult mai bine decît majoritatea oamenilor de vîrsta lui. Hindusul duce un stil de viață activ și lucrează la ferma de familie, face sport. Cu toate acestea, medicii nu recomandă urmarea orbește a acestui exemplu, deoarece fiecare caz este individual și există riscul ca o astfel de dietă să provoace mai mult rău sănătății decît bine.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий