Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ședințele Parlamentului, amînate după doar două săptămîni de lucru

17 feb. 2021,, 16:22   Politică
2228 0

În doar a treia săptămînă de la deschiderea sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului, deputații au decis să-și ia o pauză de la ședințele plenare ale Legislativului.

Mai mulți aleși ai poporului declară că au fost anunțați de conducerea forului suprem privind lipsa ședințelor în plen ale Parlamentului, transmite deschide.md.

„Deputații au obosit. Săptămîna asta nu va fi ședința Parlamentului. Profesorul în așa cazuri ne punea absență de sus pînă jos în catalog. Ah, da, dragi cetățeni. Nu uitați să achitați impozitele”, a scris deputatul PAS, Dumitru Alaiba.

Informația privind lipsa ședințelor plenare a fost confirmată și de către vicepreședintele Legislativului, liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari. El a precizat că ședința Biroului Permanent la care urma să fie aprobată ordinea de zi a ședințelor plenare așa și nu a avut loc.

Amintim că vineri, 12 februarie, speakerul Zinaida Greceanîi a anunțat că Biroul Permanent urmează să se convoace în ședință în această săptămînă. De precizat că pe ordinea de zi a Parlamentului se regăsesc mai multe proiecte de legi, dar și audieri pe marginea concesionării Aeroportului Internațional Chișinău și situația legată de Arena Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?