Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Filip îl acuză pe Șor că a cumpărat ex-deputați PD

17 feb. 2021,, 15:32   Politică
2467 4

Ilan Șor, liderul fugar al Partidului care-i poartă numele, ar fi cumpărat ex-deputații PD cu o sumă totală de 10 milioane de dolari. Despre asta a dezvăluit președintele fracțiunii democraților, Pavel Filip, la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, explicînd că asta ar fi un motiv pentru care nu-și va dori alegeri parlamentare anticipate.

„Sigur că ei nu vor la alegeri parlamentare anticipate. Pentru ce au făcut această investiție? Ei abia acum au venit la guvernare și au nevoie de aceste instrumente administrative. La ce se gîndește omul care a acceptat să vină funcția de prim-ministru cu suportul lui Șor. Poate are intenții nobile și poate din necunoștința situației politice s-a procedat în asemenea manieră”, a declarat Pavel Filip.

În plus, politicianul este de părere că în Republica Moldova nu poate fi învestit un Guvern tehnocrat.

„Asta-i utopie, nu putem noi avea așa ceva”, a explicat acesta cu privire la propunerea noii majorități parlamentare de înaintare a Marianei Durleșteanu pentru funcția de premier.


În același timp, dacă ar admite un exercițiu de imaginație, vede votarea noului Cabinet de miniștri cu participarea PAS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?