Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Primarul de Bălți cere adoptarea urgentă a legii cu privire la statutul orașului

3 apr. 2019,, 11:40   Politică
2071 0

Primarul orașului Bălți îndeamnă viitoarea majoritate parlamentară să adopte în regim de urgență Legea privind statutul municipiului. Această adresare a fost postată de Nicolae Grigorișin pe pagina sa de Facebook.

Acest document va asigura celui de-al doilea oraș ca mărime al republicii mecanisme de dezvoltare în cadrul procesului de descentralizare. Astăzi, orașul Bălți are calitatea de donator pentru economia republicană, deoarece majoritatea impozitelor colectate de la cetățenii orașului și de la întreprinderile locale sînt orientata spre asigurarea altor raioane.

În mesajul primarului de Bălți se spune că, indiferent care vor fi rezultatele negocierilor dintre fracțiunile parlamentare, deputații vor trebui să raporteze în fața alegătorilor săi.

"Sînt în primul rînd interesat de locuitorii orașului". Prin urmare, solicit viitoarei majorități parlamentare să adopte de urgență Legea privind statutul orașului Bălți. A fost creată de echipa noastră și este postată pe site-ul primăriei din Bălți”, scrie Grigorișin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?