Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

La final de campanie electorală Dodon a ajuns acasă. Ce a adus soției

13 noi. 2020,, 22:10   Politică
10700 16

La final de campanie electorală, președintele în exercițiul al țării, Igor Dodon, a ajuns acasă lîngă soție și copii. Într-un mesaj video pe pagina sa de facebook, acesta a mulțumit familie pentru sprijin.

”La final de campanie electorală, mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, oamenilor extraordinari pe care i-am întâlnit în vizitele electorale, celor care mi-au dat votul lor în primul tur, colegilor și prietenilor mei din PSRM, dar cel mai important, familiei mele - un suport extraordinar, fără de care nu m-aș fi pornit niciodată la acest drum.

Le mulțumesc pentru înțelegerea lor în acești 4 ani de mandat, atunci când activitatea m-a ținut departe de ei, dar și că, în ciuda acestor sacrificii personale, m-au susținut pentru un nou mandat de președinte al țării. Vă iubesc!

Toți acești oameni minunați care mă înconjoară, îmi dau energia necesară să încep un nou proiect de dezvoltare a țării, într-un mandat mult mai plin de provocări decât primul, unul în care vom porni mai multe programe importante care să întărească instituțiile statului și să schimbe calitatea vieții cetățenilor.

Vă invit pe toți să mergeți duminică la vot, împreună vom reuși să depășim toate crizele și provocările, ca să avem o țară sănătoasă și mândră, unde să ne simțim în siguranță!


Împreună vom învinge!”, a scris acesta într-o postare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?