X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PPDA critică acțiunile membrilor PACE care l-au stropit pe Tutunaru cu verde de briliant

7 apr. 2021,, 15:04   Politică
2373 2

Platforma DA cere Procuraturii Generale să investigheze sub aspectul Codului Penal acțiunile teroriste ale membrilor partidului PACE, orientate împotriva vicepreședinților raioanelor Sîngerei și Basarabeasca, Tudor Tutunaru și Petru Scutari.

„Acțiunile vădit intenționate și asumate de atacatori, cît și de liderul acestui partid, Gheorghe Cavcaliuc, fac parte dintr-un concept și acțiuni promovate pe rețelele de socializare, ce vizează funcționari publici și persoane cu demnitate publică din toate localitățile Republicii Moldova”, se arată în mesajul PPDA.

Platforma Demnitate și Adevăr cere Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale să precizeze dacă conducătorii comisiilor raionale pentru situații de urgență, care au în responsabilitatea lor gestionarea crizei pandemice, sînt în drept să se vaccineze de rînd cu persoanele din linia întîi a luptei cu COVID 19.

„Platforma DA condamnă cu vehemență acțiunile teroriste ale partidului PACE la adresa funcționarilor publici, exponenți ai Platformei DA și le califică total ilegale și iresponsabile. Asemenea acțiuni nu au nimic comun cu statul de drept și lupta cu corupția”, se mai arată în mesajul formațiunii politice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?