Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Plahotniuc: Chiar şi în cel mai negru scenariu, sîntem gata să ne mobilizăm imediat

3 iun. 2019,, 13:10   Politică
6592 8

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, le-a vorbit tinerilor veniți la întrunirea de ieri, organizată la un complex de agrement în apropiere de Chișinău, despre necesitatea unei alianțe care să asigure stabilitatea politică în țară. Cel puțin asta scrie într-un comunicat emis de formațiunea politică.

„Miza noastră a fost şi este să păstrăm în continuare stabilitatea politică în ţară, să continuăm faptele bune, iar pentru asta este nevoie de o alianţă responsabilă, stabilă şi, foarte important, negociată şi creată aici, la Chişinău”, a declarat Plahotniuc, potrivit comunicatului PDM, scrie Agora.

Totodată, Vlad Plahotniuc a declarat că PDM va şti să iasă învingător, indiferent de situaţie.

„Partidul Democrat este un partid dinamic şi puternic, iar voi sînteţi una dintre forţele partidului şi, indiferent de scenariu, chiar şi cel mai negru, sîntem gata să ne mobilizăm imediat”, a mai adăugat politicianul.

Menționăm că la 2 iunie curent, cu cîteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra. Potrivit organizatorilor, peste 7000 de tineri din întreaga ţară au participat la această adunare a organizaţiilor locale de tineret.


Săptămîna trecută, PDM a anunțta că e gata să voteze speakerul Parlamentului propus de socialiști, invitîndu-i pe aceștia la discuții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?