X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Parlamentul se va convoca săptămîna viitoare în ședință extraordinară

12 aug. 2023,, 11:17   Politică
2427 0

Deputații moldoveni, chiar dacă au ieșit în vacanță, se vor convoca în ședință extraordinară săptămîna viitoare. Deocamdată nu este cunoscut motivul și nici agenda.

„Stimați deputați, vă aducem la cunoștință informal că, în perioada 16-17 august 2023, se preconizează convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară. Informația suplimentară, precum și agenda sesiunii va fi remisă ulterior”, așa un mesaj au primit deputații de la Direcția pentru lucrările plenului Parlamentului și ale Biroului permanent, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Mesajul a fost scurs duminică, 12 august curent, pe rețeaua socială Telegram.

Despre convocarea ședinței extraordinare a scris pe aceeași rețea și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, cunoscut ca opozant extraparlamentar al partidului de guvernare.


„Șefii “oamenilor buni” convoacă de urgență o ședință extraordinară a Parlamentului. Deputații PAS sînt chemați de pe la munte, mare și vilele de pe la Nistru pentru a participa la o sesiune pentru o zi a Legislativului. Aceasta urmează să aibă loc joia viitoare, 17 august 2023. Acum deputații PAS-ului își încheie vacanțele “meritate” și vin acasă să muncească o zi în Parlament, după asta iară-s liberi.
Întrebare – guvernarea pregătește o nouă mizerie sau măcar de data asta vrea să facă în sfîrșit ceva bun pentru țară? Răspunsul îl aflăm joi”, a scris Renato Usatîi.

Un anunț oficial pe platformele Parlamentului Republicii Moldova nu a fost publicat.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?