Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Clipe de fericire! O familie din Budești a primit în dar o casă de la Igor Dodon

29 dec. 2020,, 15:43   Politică
4971 4

Visele devin realitate. Este și cazul familiei Brînzan din localitatea Budești. Mama, care își crește singură cei patru copii, a primit în dar o casă de la Igor Dodon.

“Așa cum am promis anterior, astăzi, împreună cu soția Galina și fiul Nicușor, am oferit cheile de la noua locuință familiei Brînza din localitatea Budești. La începutul anului 2020, am vizitat-o pe doamna Natalia Brînza care educă singură patru copii minori, iar locuința familiei se afla într-o stare avariată. Ulterior, în rezultatul evaluării imobilului de către o echipă de specialiști, s-a constatat faptul că acesta nu poate fi reparat și am luat decizia de a construi o altă căsuță pe același teren. Cu suportul oamenilor de bună credință și a Fundației de Binefacere „Din Suflet”, a fost edificată o casă de peste 140 m2 cu toate condițiile bune pentru un trai decent”, a relatat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Igor Dodon i-a oferit familiei Brînzan mobilă pentru bucătărie și un aragaz, iar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, copiii au primit mai multe cadouri.

“Sînt nespus de bucuros că am reușit să ajut această familie aflată în dificultate. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin”, mai spune Igor Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?