Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Maia Sandu, la discuții cu Secretarul General al Interpol

19 feb. 2022,, 10:14   Politică
3242 11

Președintele R. Moldova Maia Sandu a avut o discuție cu Secretarul General al INTERPOL Jurgen Stock. Cei doi au discutat despre cooperarea în domeniul infracțiunilor financiare și au convenit să consolidere parteneriatul strategic între R. Moldova și Interpol.

„Am avut o discuție bună cu Secretarul General al Interpol Jurgen Stock astăzi. Am discutat despre cum să ne promovăm cooperarea în domeniul criminalității cibernetice, al infracțiunilor financiare și al luptei noastre împotriva corupției. Am convenit, de asemenea, să ne consolidăm parteneriatul strategic”, scrie Maia Sandu pe Twitter.

În același timp, Jurgen Stock accentuează că a abordat, cu Maia Sandu, modul în care Interpol ar putea oferi asistență R. Moldova, scrie Noi.md cu referire la deschide.md.

„Încîntat să mă întîlnesc cu Președintele Republicii Moldova Maia Sandu la Conferința pentru Securitate de la München. Am discutat despre modul în care INTERPOL poate oferi asistență în combaterea crimei organizate, în special a criminalității financiare, a recuperării activelor și a corupției”, scrie Jurgen Stock pe Twitter.

Amintim că, președintele R. Moldova, Maia Sandu, participă în zilele de 18-20 februarie la lucrările Conferinței pentru Securitate de la München.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?