Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Grupul de inițiativă din partea „Partidului Nostru”, înregistrat la CEC

1 sep. 2020,, 13:40   Politică
2554 8

Formațiunea „Partidul Nostru” și-a înregistrat grupul de inițiativă la Comisia Electorală Centrală, pentru a strînge semnături în favoarea lui Renato Usatîi, pentru acesta din urmă să poată participa la alegerile prezidențiale.

Usatîi spune că își dorește niște alegeri curate și libere, transmite unimedia.info.

„Am emoții pentru că sînt primele alegeri prezidențiale din viața mea, pentru că în 2016 a fost modificată vîrsta și nu am putut candida. În 2014, cum a confirmat și CtEDO, am fost scos ilegal din cursă. Vor fi primele alegeri cu participarea mea. Sper că ceea ce s-a întîmplat în 2014 și 2016, nu își va permite nimeni să o repete. Am avut emoții cînd am susținut această conferință de presă în fața la cetățeni din toată țara. Sunt bucuros că am fost unicul candidat, care a fost delegat din partea partidului, dar de fapt a fost înaintat de mii de cetățeni din toată țara. Sper să avem o campanie curată, sper să avem respect reciproc, indiferent de culoarea politică – fără troli, fără blogheri, fără canale false. Noi nu mai permitem la nimeni să își bată Joc de partidul nostru și cetățeni”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi și-a anunțat candidatura la funcția de președintele al Republicii Moldova din partea formațiunii „Partidul Nostru”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?