Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filip: Deputații se pregătesc pentru anticipate

17 dec. 2020,, 09:52   Politică
4030 1

După ce ieri în Parlament au fost votate cele mai importante documente ale țării, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip a declarat că aceste documente au fost votate în mare grabă.

Potrivit democratului amendamentele care au fost votate ieri nu vor face altceva decît să ducă la creșterea prețurilor și la destabilizarea leului moldovenesc.

”Acest lucru nu va face alt ceva decît va duce la creșterea prețurilor, la unele lovituri grave asupra economiei. Slăbirea Băncii Naționale a fost un scop a lor pentru ca să rupă toate relațiile noastre cu toți partenerii noștri internaționali. Ceea ce înseamnă că nu avem acces în general la finanțarea externă. Ceea ce s-a întîmpla ieri, în realitate aceasta va duce la falimentul sistemului de pensii, sau oamenii care vor ieși la pensie vor avea pensii mult mai mici”, a declarat Filip.

Democratul a mai spus că formațiunea care o conduce consideră acțiunile colegilor săi ca fiind unele premeditate și au drept scop destabilizarea țării.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?