X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Dorin Recean s-a întîlnit cu Volodimir Zelenski. Despre ce au discutat

23 aug. 2023,, 16:36   Politică
4525 2

Premierul Dorin Recean s-a întîlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în timpul vizitei de lucru din țară vecină.

Despre asta a anunțat liderul de la Kiev pe pagina sa de facebook.

„Împreună cu prim-ministrul Moldovei Dorin Recean, am discutat despre dezvoltarea tranzitului alimentar ucrainean prin Moldova și crearea infrastructurii relevante. Integrarea Ucrainei și a Moldovei în Uniunea Europeană este un obiectiv comun pentru țările noastre. Am convenit să coordonăm eforturile pe această cale. Va mulțumim pentru susținerea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei”, a scris Zelenski pe rețelele de socializare, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Premierul Dorin Recean și trei miniștri din actualul Guvern se află în Ucraina, pentru a participa la Summitul „Platforma Crimeea”.

Premierul este însoțit de ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, ministrul Energiei, Victor Parlicov, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu și secretarul de stat al ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ruslan Bolbocean.

4
0
0
0
41

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?