X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Diacov, comentează numirea în funcție a lui Vasile Botnari la șefia SIS

3 mai. 2018,, 09:19   Politică
5302 6

Membrul Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că noul șef al SIS, Vasile Botnari, nu este foarte apropiat lui Vlad Plahotniuc și că nu a observat unele probleme privind activitatea lui anterioară.

Dînsul consideră că dacă totuși toate obiecțiile și pretențiile parvin la Partidul Democrat, atunci este nevoie ca acesta să promoveze oamenii care-i consideră necesari la această funcție.

„Noi vedem în alte țări, că în fucția unor instituții stau doamene tinere, fără experiențe, este important ca persoana, numită în această funcție să posede un spirit de analitică, de organizare”, a declarat Diacov în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Dînsul susține că noul șef al SIS, Vasile Botnari, este o persoană destul de pregătită și că nu este foarte apropiată liderului PD, Vlad Plahotniuc.

„Botnaru a ocupat funcții destul de responsabile și n-am văzut unele probleme legate de activitatea lui anterioară”, a susținut membrul PD.


Fiind întrebat dacă mai există instituții în afara controlului PD, Diacov a declarat că sînt o sumedenie.

„Dacă tot orice obiecție din presă sau opoziție vine la PD, atunci dați-i voie partidului dat să promoveze oamenii care-i consideră necesari la această funcție. Dacă nu va face față, bila neagră va veni tot la Partidul Democrat”, a concluzionat Dumitru Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?