Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce spune noul ministru al Muncii despre relația cu Andrei Spînu

8 feb. 2023,, 10:30   Politică
2621 0

Actualul ministru al Muncii, Alexei Buzu, definește relația cu vicepremierul Andrei Spînu ca una de prietenie. „Nu sînt sigur dacă sînt cumătru cu el, probabil, nu cunosc aceste aspecte. Nu el mi-a propus să vin în Guvern”, a spus acesta la Puterea a 4-a de la N4.

„Am discutat cu Dan Perciun și prim-ministra, cu ei am discutat pe acest subiect, domnul Spînu nu mi-a propus, nu am avut aceste discuții”, a spus acesta.

La fel, Buzu a precizat că nu a avut o discuție cu Maia Sandu, însă este sigur că s-a discutat candidatura acestuia la minister, transmite unimedia.

Vicepremierul Andrei Spînu este prieten din copilărie cu noul ministru al Muncii, Alexei Buzu. Acesta nu a putut confirma dacă este cumătru, dar a spus că Buzu a participat la evenimentele familiale. „sîntem prieteni din copilărie, nu e un secret”, a spus Spînu.

Guvernul PAS a rămas fără un ministru acum o săptămînă. Prim-ministra, Natalia Gavrilița, a anunțat „cu regret” plecarea lui Marcel Spatari.


Alexei Buzu este candidatul înaintat de Natalia Gavrilița la funcția de ministru al Muncii. Acesta va prelua fotoliul lui Marcel Spatari, care a deținut funcția aproape un an și jumătate.

1
0
0
0
27

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?