X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Oleg Brega are pretenții față de cum a fost scrisă o hotărîre CEC

29 ian. 2019,, 13:40   Politică
2873 1

Candidatul independent din circumscripția nr. 50 Oleg Brega a cerut Comisiei Electorale Centrale să editeze hotărîrea prin care a fost înregistrat în cursa electorală.

Potrivit lui, documentul întocmit de Consiliul electoral de circumscripție conține „foarte multe greșeli gramaticale și de conținut”, iar asta „îi afectează imaginea și trezește dubii despre capacitatea acelui Consiliu de a gestiona corect procesul electoral din circumscripție”.

În contestația depusă la CEC, Oleg Brega a cerut și revizuirea listelor de subscripție. Acesta nu este de acord cu decizia Consiliului electoral de circumscripție, care i-a invalidat peste 200 de semnături colectate.

„Dacă unii au scris data semnăturii neclar sau au introdus în acea rubrică data nașterii, asta nu înseamnă că au semnat în afara perioadei electorale; cele mai multe semnături au fost anulate pentru că datele personale ar fi fost incomplete sau „incorecte””, a scris Brega în contestație.

La finalul adresării, candidatul cere CEC-ului să investigheze acest caz, să identifice persoanele vinovate de abateri și să dispună înlăturarea lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?