X 
Arşiţa stiri: 187
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Bazin pe acoperișul unul bloc de locuit: O nouă tendință în Chișinău

3 iul. 12:13   Capitala
13539 0

Locatarii unui bloc de pe strada Liviu Deleanu din capitală au transformat acoperișul clădirii într-o adevărată terasă de relaxare, instalînd un bazin de mari dimensiuni, înconjurat de scaune, un leagăn și șezlong.

Imaginile surprinse recent arată un bazin care ocupă o parte semnificativă a acoperișului. Locatarii au adăugat și mobilier pentru a crea un spațiu de relaxare confortabil, similar unui veritabil lounge. Transformarea acoperișului în acest mod a stîrnit curiozitatea și îngrijorarea trecătorilor și vecinilor, dat fiind că nu este clar cît de sigură este structura pentru a susține greutatea suplimentară a bazinului plin cu apă, transmite regional.

„Este o idee interesantă, dar ne întrebăm cît de sigur este să ai un bazin atît de mare pe acoperiș”, a spus unul dintre locatari, preferînd să rămînă anonim. „Nu am fost informați despre aceste modificări și ne îngrijorează stabilitatea clădirii.”

Autoritățile locale și responsabilii de întreținerea blocului nu au comentat încă situația. Specialiștii în construcții avertizează că greutatea unui bazin plin cu apă poate pune o presiune considerabilă pe structura clădirii, mai ales dacă aceasta nu a fost proiectată pentru a susține o astfel de încărcătură.

Pînă la o evaluare oficială, locatarii și trecătorii sînt sfătuiți să fie precauți. Este de așteptat ca autoritățile să investigheze și să decidă măsurile necesare pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați.


În timp ce unii locatari se bucură de această terasă improvizată, alții sînt îngrijorați de posibilele consecințe. Rămîne de văzut cum se va rezolva această situație inedită și dacă bazinul va rămîne parte din peisajul acoperișului de pe strada Liviu Deleanu.8
1
1
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав