X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Ursula von der Leyen: PPE a cîștigat alegerile europene

10 iun. 07:15   Externe
4080 1

Partidul Popular European (PPE) a cîştigat alegerile europene, este „cel mai puternic partid şi ancora stabilităţii”, a spus președinta Comisiei Europene, care a deschis lista partidului.

PPE, împreună cu alte formațiuni, va construi un bastion împotriva extremelor de la stînga şi de la dreapta, a declarat duminică seara, la Bruxelles, Ursula von der Leyen.

„Astăzi este o zi bună pentru PPE. Am cîştigat alegerile europene, prieteni. Suntem cel mai puternic partid. Suntem ancora stabilităţii şi alegătorii au recunoscut leadershipul nostru în ultimii cinci ani, iar acesta este un mesaj extraordinar pentru noi toţi. Vă mulţumesc mult pentru tot ce aţi făcut. De aceea, în primul şi în primul rînd vreau să le mulţumesc alegătorilor care ne-au acordat votul lor şi care contează pe noi. (...) Am avut o campanie fantastică. Am fost hotărîţi. Am fost uniţi. Am făcut asta şi acum am cîştigat alegerile europene'', a spus Ursula von der Leyen în faţa susţinătorilor săi reuniţi la un eveniment găzduit de Hotelul Stanhope din Bruxelles, în apropierea sediului PPE, transmite Agerpres.

Ea le-a mulţumit preşedintelui şi secretarului general ai PPE, Manfred Weber şi Thanasis Bakolas, dar şi staffului său de campanie, format din numeroşi tineri.

„Acum trei luni, la Bucureşti, mi-aţi acordat încrederea pentru a fi candidatul cap de listă al PPE şi în săptămînile de după aceea am fost în campanie cu mulţi dintre voi în Uniunea Europeană, în diferite state membre. Trebuie să vă spun că am mers în 17 state membre diferite, am vizitat 31 de oraşe. Aceasta a fost una dintre cele mai bune experienţe avute vreodată din viaţa mea politică. A fost într-adevăr extraordinar, am întîlnit oameni din toate categoriile. Am lucrat îndeaproape cu candidaţii noştri din Europa şi trebuie să vă spun că am văzut multă încredere în PPE, în Uniunea noastră Europeană. Iar în această noapte acest lucru este confirmat. PPE este cel mai puternic grup din Parlamentul European. PPE are cei mai mulţi lideri'', a subliniat Von der Leyen.

4
1
0
2
37

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав