X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Vicepreședintele Parlamentului s-a întîlnit cu experții Biroului OSCE

7 iul. 2023,, 18:45   Politică
3065 0

Vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea a avut o întrevedere cu reprezentanții grupului de experți ai Biroului pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului al OSCE.

Discuția s-a axat pe subiecte de actualitate, precum și pe prioritățile agendei parlamentare.

În cadrul întrevederii, oficialii au vorbit despre evoluțiile situației sociale și politice din țara noastră. Totodată, interlocutorii au abordat și subiectul alegerilor generale locale, care se vor desfășura în toamna acestui an.

„Apreciem bunele relații de cooperare cu reprezentanții Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului. Este important ca Misiunea OSCE să aibă un rol activ monitorizarea scrutinului electoral din toamna acestui an”, a subliniat Vlad Batrîncea.

Oficialii au mai discutat despre procesul de implementare a reformelor din diverse domenii, accentuînd faptul că acestea trebuie realizate eficient și în beneficiul cetățenilor.


Experții Biroului OSCE pentru Instituții Democratice şi Drepturile Omului se află, în aceste zile, într-o vizită la Chișinău, pentru a evalua mediul preelectoral.

2
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?