X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Va rămîne Chicu premier, după alegerile prezidențiale? Răspunde Dodon

9 oct. 2020,, 10:42   Politică
3961 5

Igor Dodon spune că în cazul în care va cîștiga alegerile prezidențiale, premierul Ion Chicu își va continua activitatea la conducerea executivului.

Fie în calitate de premier cu împuterniciri depline, fie în calitate de premier interimar, în cazul în care vor fi declanșate alegeri parlamentare anticipate, a precizat demnitarul.

În ceea ce privește componența actualului Guvern, Dodon spune că aceasta ar putea suferi unele schimbări. Totuși, el nu a precizat care ministere anume vor avea conducători noi.

„Consider că Ion Chicu va activa în continuare, fie pînă la alegeri anticipate, o să decidem imediat după prezindențiale, fie ca și prim-ministru cu împuterniciri depline. Ce ține de ministere, componența unor ministere se va schimba, eu cred că componența trebuie schimbată. Noi avem o coaliție destul de fragilă în Parlament. Practic nu avem suficiente voturi și sîntem nevoiți să atragem voturi suplimentare pentru a susține proiectele Guvernului”, a precizat Igor Dodon astăzi în cadrul emisiunii sale săptămînale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?