Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi: Marina Tauber a mers pe realizările mele la Bălți

9 feb. 2023,, 09:00   Politică
2989 0

Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi susține că deputat Șor. Marina Tauber, a mers pe realizările lui în timpul alegerilor din municipiului Bălți.

„Marina Tauber nu știu cine a invatat-o, dar în comparație cu alți concurenți, știi ce făcea cînd toți mă critică pe mine înainte de alegerile din Bălți?

Mergea în fiecare bloc, aduna cate 10 persoane și avea adresele unde am pus pavaj și zicea uitați-vă iată kilometru acesta cine a făcut Usatîi? Mai trebuie doi kilometri, eu am sa continui. Deci Tauber a mers pe realizarile mele la Bălți”, a menționat Renato Usatîi.

Pe 21 noiembrie a avut loc alegeri la Bălți.

Renato Usatîi, așa cum a promis după eșecul de la alegerile parlamentare, și-a dat demisia. Decizia a fost anunțată în fața bălțenilor, chemați în fața Primăriei.


Renato Usatîi și-a anunțat demisia, după rezultatele scrutinul parlamentar din 11 iulie. Într-un live pe Facebook, Usatîi a declarat că votul cetățenilor a demonstrat că orașul Bălți „nu vrea un gospodar, ci un politician”, motiv pentru care pleacă în concediu, iar la revenire va demisiona din funcție ca să ofere bălțenilor „posibilitatea să-și aleagă un alt conducător”.

Usatîi a fost primar la Bălți timp de două mandate. Prima dată a fost ales în 2015, iar al doilea mandat l-a cîștigat în 2019

2
0
0
0
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?